Smart Systems for Health
17-09-2019 :: Utrecht, the Netherlands

Organizer: DSP Valley, Health Valley, Berenschot

If you want to get in touch with the health market in the Netherlands and meet interesting players in that field, then probably this initiative is something for you. On September 17th, we want to bring actors on the value chain of medical devices together to discuss on challenges and opportunities. This event is organized in cooperation with Health Valley, the leading health cluster in the Netherlands and with Berenschot, a Dutch consultancy company. Both are partners in the OP Zuid Smart Systems project.

The invitation (in Dutch) can be found below.

Registration
 
Location: Utrecht
Date and time: September 17th, 12:00 – 17:00
 
 
---------------
 
 
 
De Nederlandse zorg behoort tot de beste ter wereld. Toch staat de sector momenteel voor een grote uitdaging. Aan de ene kant wijzigt de vraag (onder andere door veranderende behoeften en complexere problematiek) en dreigt een tekort aan zorgpersoneel door een groeiende behoefte. Aan de andere kant dwingen maatschappelijke ontwikkelingen de zorgsector doelmatiger te werken. Technologische innovaties kunnen hier een oplossing bieden. Allerhande productideeën zijn in ontwikkeling, op basis van moderne technologieën zoals geprinte elektronica, slimme sensoren en draadloze communicatie. Deze producten komen echter pas tot wasdom als zij daadwerkelijk worden geïmplementeerd in de zorgpraktijk én doen wat ze moeten doen. Dat laatste blijkt nog niet zo eenvoudig, een groot deel van de ideeën strandt. Waar gaat het mis? 
 
Om het antwoord hierop én de oplossingen te onderzoeken organiseren Berenschot,  Health Valley en DSP Valley op dinsdag 17 september 2019 het matchmaking- en netwerkevent ‘Slimme technologieën voor de zorg’. Tijdens dit event gaan we samen op zoek naar oplossingen en kansen. Ontwikkel jij een slim product voor de zorg, maar kun je wel wat hulp gebruiken om deze technisch tot de top te brengen? Of ben je juist die techneut die de ontwikkelaar hiermee helpt? Meld je dan aan voor het event ‘Slimme technologieën voor de zorg’.
 
Tijdens dit event, waarop R&D-managers, innovators, zorgkenners en ondernemers welkom zijn, is ruimte voor een breed scala aan slimme ideeën die waarde creëren voor de zorg. Van wearable tot thuisoplossing en van diagnostisch apparaat tot medicijndispenser. Aan het einde van de dag beschik je over nieuwe inspiratie voor productoptimalisatie, nieuwe toepassingen en ontwikkelprojecten.
 
 


Subscribe to the DSP Valley Mailing List

If you would like to receive your own personal invitation for the DSP Valley events, fill out the subscription form.